Vina Marijan Arman i Oscari u Bornsteinu – NAJAVA

Oscari su prošli, ali ima još vina za potočit… Uskoro nas u Bornsteinu očekuje nova edicija Vina & Kina. Ovaj put u goste nam dolazi vinar Marijan Arman čija obitelj na južnim padinama doline rijeke Mirne s pogledom na zidine starog Grožnjana već generacijama uspješno u svoje butelje sprema mnoge vinske tajne.  Neke od njih otkrit će nam vinar tijekom ove večeri za koju je odabrao posebnu selekciju vina iz svog podruma, a neke tajne ostat će zauvijek skrivene u fascinantnim filmskim pričama s ovogodišnje dodjele Oscara koje su za vas pripremili Jelena Bulum koja stoji iza vinsko-filmskog spoja Vino i Kino  i poseban gost večeri, Alen Grozaj, kreativni direktor marketinške agencije za pametne kampanje ” I to nije sve”. Njegove strasti su vino i film, ali “I to nije sve!”, reći će.

Ako su to i vaše strasti, onda nemojte propustiti ovo jedinstveno dvosatno druženje na kojem ćemo spojiti hrvatska vina i hollywoodski film, degustirati i debatirati…

Vi koji dolazite,  zaboravite na predrasude, zaboravite na dimenziju vremena, zaboravite na dimenziju prostora.  S čašom pjenušca Stanzia Brut, Malvazije, Malvazije Gran Cru 2016., Sauvignona, Teran Reserve 2015. i Muškata zaronit ćemo u Oblik vode, otkriti Skrivenu ljubav, tražiti Fantomsku nit, pročitati poruke s Tri plakata izvan grada i saznati napokon tko je ta Tonya.

Vidimo se u  Bornsteinu, 05.04. s početkom u 19h na, vjerojatno, najuzbudljivijem vinskom putovanju na kojem ste ikada bili.

Ulaz uz participaciju od 70 kn koja uključuje mjesto za stolom, degustaciju 6 etiketa vinarije Marijan Arman, praćenje zabavnog programa uz bruschette i zalogaje by Bornstein te natjecanje za nagradu večeri: degustacija za dvije osobe u vinariji Marijan Arman u Istri.

Informacije i rezervacije na mail jelena@winetimeexperience.com ili tel. 091 566 1843.

Foto: Marijan Arman vina

Posted in Degustacija vina, Događanja, Film, Hrvatska vina, Vino&kino, Vinska radionica and tagged , , , , , , .

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.