Festival vina za sve ljubitelje mjeruhića

Za sve ljubitelje pjenušavih vina u petak, 01.02. sprema se prava poslastica u Hotelu Dubrovnik u centru Zagreba gdje će se održati 3. Salon pjenušavih vina Zagreb i prvi ove godine iz mreže »Salon of Sparkling Wines«.

Direktorica Salona Marija Vukelić objasnila je da je cilj ovakve manifestacije podizanje kulture pijenja pjenušavih vina i širenje svijesti da se ova vina mogu piti svaki dan, a ne samo u svečanim prilikama.

Zagrebčanima će se predstaviti preko 30 ponajboljih hrvatskih i slovenskih te nekoliko stranih proizvođača vrhunskih pjenušavih vina, a za sve zainteresirane posjetitelje bit će organizirane i besplatne radionice. Uvjet za sudjelovanje na radionici je kupljena ulaznica za Salon i rezervacija mjesta na radionici. Prijave na radionice su moguće do popunjenja, putem e-maila: radovan@geniuslocidesign.eu.

 

Salon pjenušavih vina Zagreb bit će otvoren od 15h – 21h. Cijena ulaznice za posjetitelje iznosi u pretprodaji 120kn, a na dan priredbe 150kn. Ulaznice su dostupne putem sustava Eventim te na svim prodajnim mjestima Eventima (https://goo.gl/fzm6H2).

 

*****

 

RADIONICE na 3. SALONU PJENUŠAVIH VINA ZAGREB

16:30, dvorana Frankopan: „Hrvatska i Slovenija – prijateljstvo u pjenušavoj čaši“

Nina Levičnik, koordinatorica mreže, i prof. Marija Vukelić, direktorica Salona.

 

18.30, dvorana Frankopan: „5 stoljeća mlada ljepotica – Gosset Champagne”  (najstarija vinska kuća u Champagni, od 1584.), Suvad Suwi Zlatić – Suwine.at; najbolji sommelier Austrije 2014, Ambassadeur du Champagne 2015/2016; Vineus Sommelier of the Year 2016.

 

 

Posted in Nekategorizirano.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.